elektro.janezic@siol.net
(01) 788 53 74
Košarica 0 izdelkov

Storitve

Previjanje in popravilo elektro motorjev:


Previtje in popravilo elektromotorjev je del naših storitev, ki jih nudimo našim strankam. Vendar je ta del panoge v zatonu zaradi zasičenosti trga z novimi cenenimi produkti, ki jih po večini uporabljajo končni uporabniki. V industrijskih obratih je tega čedalje manj zaradi vgradnje kvalitetnih varnostnih sistemov.

Previjanje enosmernih in ostalih rotorjev:


To je ena najpomembnejših storitev, ki jih nudimo našim strankam. Previjamo tako rotorje namenjene ročnemu orodju(kotne brusilke, vrtalniki), kot  rotorje  velikih enosmernih strojev  za tekstilno industrijo, papirno industrijo in proizvodnjo plastičnih mas.

Razna mehanska popravila motorjev, strojev in orodja:


Poleg previjanja rotorjev in motorjev izvajamo tudi vsa mehanska popravila strojev, kot so popravila gredi, menjava ležajev in tesnil. Pri ročnih orodjih nudimo  manjša hitra popravila  in zamenjava iztrošenih delov,  ter večja (generalni servisi) popravila udarnih kladiv…

Prodaja rezervnih delov za elektromotorje in orodja:


Pri servisiranju in previjanju motorjev uporabljamo najrazličnejše materiale, kot so ležaji, ventilatorji, pokrovi… Ves ta material pa nudimo tudi končnim strankam po sistemu »zamenjaj sam« in ostalim potrošnikom.

Prodaja vseh vrst materialov za elektromehaniko:


V široki ponudbi materialov nudimo tudi ves potrošni material, ki ga rabi elektromehanik pri svojem delu. Tako imamo v prodajnem programu lakirano žico, izolacijske papirje, lepila, zalivne mase, lake. Poleg naštetega pa tudi orodja, ki se uporabljajo pri previjanju (ščetke za čiščenje utorov, plastična kladiva, škarje..) priskrbimo lahko pa tudi orodja oziroma stroje za navijanje.

IMATE VPRAŠANJE?
Pišite nam ali nas pokličite


elektro.janezic@siol.net

(01) 788 53 74